Den sunde pause og et velsmagende aftenmåltid

Sundt, nemt og godt – morgen, middag og aften. I Cafe Grundtvig lægger vi stor vægt på at understøtte gode vaner i et hus, der dagligt sætter fokus på en sund livsstil.

Sunde og velsmagende fristelser. Cafe Grundtvig vil gerne forkæle og overraske cafeens gæster med lette måltider, som underbygger en sund livsstil. Det, mener vi, er ekstra vigtigt, når cafeen bor i et hus, hvor gæsterne dagligt kommer for at træne og dyrke motion.

Friske sandwich, hjemmebagt brød og varme retter

Sundt kan sagtens være velsmagende og lækkert. I Cafe Grundtvig serverer vi hver dag lækre sandwich med frisk salat, pastasalat eller salater med hjemmelavet humus, grillede kyllingespyd eller frikadeller. Vi byder også på hjemmebagte boller, pølsehorn, rugbrød, foccacia m.m. Kig forbi og se, hvad der frister i dag.

Økologisk kaffe og et stort
udvalg i kolde drikke

Cafe Grundtvig byder altid på en god kaffe. Vi har en særlig udvalgt økologisk, fairtrade kaffe – café latte, cappucino, espresso og stempelkande – lige til at tage med i hånden. Vi byder også på te eller chai latte og har et stort udvalg af kolde drikke som økologisk most, sodavand, iste, kildevand, smoothie, cacao, øl og vin.

Tag dagens aftenmåltid med hjem

Tag en af vores varme retter med hjem eller bestil en særlig familiegrillpakke med sunde og lækre salater samt Grundtvigs italienske havrebrød. Vi byder bl.a. på karrysuppe med kylling og brød, tomatsuppe med brød eller chili con carne med ris og brød. Ring og bestil, så står maden klar, når I vil hente den.

Download cafekort

Vi har åbent hver dag kl. 8.00-20.00 samt kl 9.00-14.00 i weekenden.

Vi byder på gratis internet og aviser.

Café

Vi modtager følgende betalingsmidler: danske kontanter, Euro, MobilePay 28 15 34 60 og Dankort

“Tak for dejlig mad. Det er imponerende, hvordan Cafe Grundtvig
klarer at servere morgenmad, frokost og kage til så mange mennesker.
Der var mange roser for både logistikken og menuen.”

Lene L. Petersen, leder, botilbud Ebberød, Birkerød

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 8 – 20
Fredag lukket
Lørdag og søndag kl. 9 – 14

 

Køkkenet lukker ½ time før lukke tid

Kontakt:

45 82 72 76 eller 26 37 72 76
mail@cafegrundtvig.dk

Følg os