Sund og velsmagende mad giver energi og overskud

Hos Cafe Grundtvig går vi op i at kræse om både børn og voksne fra foreninger og klubber. Vi går op i sunde og velsmagende lette retter, som giver energi og overskud og derfor er med til at skabe et godt fundament for idræt og fællesskab.

Sommerskole, sæsonafslutning og festlige begivenheder. Café Grundtvig tager sig godt af alle gæster i Birkerød Idrætscenter eller lokalt i Rudersdal Kommune. Vi servicerer gerne foreninger og idrætslivet. Det kan være alt fra morgenbuffet på et møde i Rudersdal Erhvervsforening til forplejning af børn – morgen, middag og aften – på sommerskole eller ved en sæsonafslutning. Vi kan håndtere alt fra 15 til 500 personer.

Sunde og letter retter
– fortæl os hvad I ønsker

Sundt, nemt og godt. Hos Cafe Grundtvig går vi op i sund og velsmagende kost baseret på gode råvarer. Fortæl hvad I ønsker. Vi tilpasser altid vores anretninger i forhold til jeres ønsker og behov og har altid flere forslag og muligheder.

I booker lokale
– vi står klar med anretningen

Ønsker I at booke lokale i idrætscenteret, skal I kontakte lokaleanvisningen i Rudersdal Kommune. Klik her Vi står til gengæld klar og sikrer anretning er klar i det lokale, I har booket, når I har brug for det. Brug os, vi er altid i huset

Alle skal føle sig velkomne hos os

Som en del af Birkerød Idrætscenter tager vi opgaven som vært i huset alvorligt – lige meget om det er jer eller jeres børn, som kommer. Vi kan lide den personlige kontakt og vil gerne give jer en god oplevelse – hver gang I kommer.

Vores mest anbefalede menuer

Fortæl os jeres ønsker og behov, så kommer vi med køkkenets bedste anbefalinger.
Vi vil gerne have, at I har ro i maven. Derfor aftaler og gennemgår vi gerne alle detaljer i god tid.

“Ros og stor tak til Cafe Grundtvigs dygtige folk,
der har lavet og leveret mad til os.
Der var stor begejstring for maden.”

Lone Sommer Hansen, daginstitutionsleder, Allerød Kommune

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 8 – 20
Fredag lukket
Lørdag og søndag kl. 9 – 14

 

Køkkenet lukker ½ time før lukke tid

Kontakt:

45 82 72 76 eller 26 37 72 76
mail@cafegrundtvig.dk

Følg os